Hvad er Frequl Esports?

Frequl esports er en Dansk esports forening, med høj fokusering på talentudvikling.
Vi ønskede at lave et esports miljø, hvor der er plads til alle – Men hvor vi alle ønsker at forbedre os.

Vi har en masse forskellige materialer som vores medlemmer vil have fuldadgang til, for at kunne forbedre sig. Derudover sætter vi en stor prioritering I at kunne give vores medlemmer mere end bare et sted at spille, derfor har vi eksperter til rådighed til at hjælpe med specifikke ting.

Ved at have en stor Esports klub, er det også i højsædet at vi er med til at fremme esporten ved at etablerer muligheder for turneringer.

Er det gratis at være med?

En af de store spørgsmål vi altid modtager, er hvordan kan vi være gratis?
Ja, svaret er ganske enkelt i vores optik er det fordi vi driver Frequl Esports som en non-provisions forening, og hermed må vi ikke have en indtjening.

Hvorfor startede vi Frequl?

Der findes utrolig mange alternativer, og mange andre foreninger derude – Men hvor tit er der sted, hvor alle kan være med? Hvor der er plads til alle? Hvor det er gratis?

Vi synes at Danmark manglede et online-community, hvor det ikke bare var “useriøst”, men derimod var et stærkt og seriøst koncept, hvor det stadigvæk var gratis.

Er der nogle krav for at være med?

Nej, der ikke decideret nogen krav for at blive medlem af Frequl Esports, udover at du har en passion for esporten.

Derfor har vi valgt 2 forskellige medlems-typer – Hvor den ene er sat til de som bare ønsker at være en del af  et community, og stadigvæk have muligheder for at udvikle sig.

Den anden er mest baseret på de som ønsker at komme på et hold og have mulighederne for ikke bare at spille på et hold, men også kunne gøre brug af vores ekspertise og materialer.

Har du brug for hjælp? Kontakt os

admin@frequl.eu

Frequl Esports –
Vi skaber ikke robotter – vi udvikler mennesker

Copyright Frequl Esports © 2017 All rights reserved

error: Alert: Content is protected !!